Winkel

Al 35 jaar een begrip aan de Lopikerstraat in Schoonhoven! Dat is Jan Dros. Jan, geboren in een echte groentespecialisten familie, drukte meteen een stempel op de zaak door gesneden groenten en rauwkost te gaan verkopen uit een gekoelde toonbank.


Voedselveiligheid

Ons bedrijf wordt 3 maal per jaar onaangekondigd bezocht door controle bureau de Wit uit Almere. Deze keurmeester let op hygiëne, houdbaarheid van de producten, bouwkundige staat van de snijkeukens, de temperaturen van de koelingen, hygiëne van de medewerkers en of alle boekhouding in relatie met voedselveiligheid wel juist zijn ingevuld en nageleefd.

Ons bedrijf is weer met vlag en wimpel door de keuringen gekomen. Zo goed zelfs dat we het predikaat Maaltijd Meester hebben ontvangen!

Groenteman met ster

Bij de landelijke verkiezingen “Groenteman met Ster 2017” is Jan Dros bekroond met twee sterren. Vorig jaar verdiende de groentewinkel al één ster. In 2007 werd Jan Dros uitgeroepen tot ‘de beste echte Groenteman van het jaar’. In 2008 en 2009 werd er een plek in de top 5 behaald van deze prestigieuze verkiezing.

Nieuwe winkel

In 2011 is de winkel compleet vernieuwd, met nog meer lekkere en gezonde producten. U kunt zelf winkelen en natuurlijk staat er altijd iemand klaar om u te helpen en advies te geven.


Rechtstreeks van de boer

De producten worden zo veel mogelijk rechtstreeks bij de boer gekocht, om de kwaliteit, smaak en prijs zo gunstig mogelijk te houden.

Jan Dros op TV


Jan en Else ontvangen u graag in de winkel. Kom langs en laat u verrassen!