Assortiment

Naast ons gebruikelijke groente- en fruit assortiment kunt u bij ons terecht voor bijzondere specialiteiten. Een greep uit ons assortiment: 

Fruitschalen

Het is altijd leuk om familie, vrienden of relaties een fruitschaal te geven.Wij zijn erin gespecialiseerd om een fruitgeschenk tot iets speciaals te maken. Eerste klas producten op een verantwoorde wijze gepresenteerd en creatief opgemaakt tot een lust voor het oog en natuurlijk ook boordevol vitaminen en smaak.

Wij maken uw fruitstuk dagvers op maat. Neem contact op met de winkel over de mogelijkheden!


Bio pakketten

Al weer 20 jaar verkopen wij een ruim assortiment abonnementen van biologische groente- en fruittassen.Voor woensdag besteld, dan staat alles vrijdag vanaf 9.00 uur bij ons klaar. Voor informatie kunt u ook in de winkel terecht.


Superfood / tarwegras

In onze winkel leveren wij een ruim assortiment super food, zoals chia seeds, gojibessen, inca bessen, moerbeibessen en heerlijke raw choco nibs.

Ook zijn wij aangesloten bij tarwegrasbezorgen.nl.

Online boodschappen

Heeft u geen tijd om naar de winkel te komen? Dan komen wij naar u toe! Bestel ons assortiment online via krimpenerwaard.graaggedaan.nl. Samen met een aantal andere winkels uit Schoonhoven bezorgen wij uw verse producten bij u thuis.